Visst är man en brudjävel

Jorå.
Idag är mycket mer välplanerad än igår. Igår hann jag bara träna och sen jobba.
Idag har vi varit på Ikea och beställt en egenihopsatt garderob, ätit lunch vid Gullmarsplan, handlat på systemet samt städat köket. Nu ska vi gå och träna och vi har bestämt middagsmat. Organiserat värre.
Och seriöst. Men väldigt härligt. Så får det vara.

I morgon är det den kvällen som alla får "ångest" för varje år. Vad ska man göra, hos vem, med vilka? Det är ett jäkla gissel. Alltid är det någon som blir missnöjd/ledsen/lämnad utanför/uttråkad/överkörd/överbelastad/dubbelbokad. Men i år då jävlar... Nä. Jag har ingen prestationsångest över nyårsafton. Trevligast brukar det ju bli när man är avslappnad och inte känner någon stress att hinna dra till den där festen hos någons polares brorsa som tydligen har värsta lägenheten i Hammarby Sjöstad, men vi får bara bjuda tre så resten får dra runt på stan och försöka hitta ett ställe som har öppet och inte kunna hitta taxi och få traska hem i för höga klackar och kalla klänningar för "man skulle ju ändå inte vara utomhus förutom på tolvslaget".

Härliga tider.

Läste något om nyårslöften också. Förra året lovade jag att jag skulle bli mer romantisk och att jag skulle börja åka runt på loppisar och auktioner ute i landet. Det höll jag verkligen inte. Året innan dess skulle jag bli mer välplanerad och göra ALLA läxor i tid. Det höll inte heller. När jag tänker efter är det enda nyårslöfte jag hållit det jag gav när jag var tolv och hade gått ett halvård i sjuan på Stavsborgsskolans första Matte-NO-klass. Jag skulle bli mer tjejig. Prata mer med tjejer, sminka mig mer, ha tajta kläder, börja använda kjol, inte bli kompis med alla killar.

Det har jag hållit jävligt bra. Smart av en tolvåring att ha som nyårslöfte att passa in mer i tjejmallen. Aja, som S sa häromdan: Du har förändrats mycket sen vi lärde känna varandra som 15-åringar, du hatar ju inte tjejer alls lika mycket längre!

Nu kan jag inte sitta längre i min übertajta, högmidjade kjol så nu går jag och tränar.
Toodles!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0