Bloggkoll

Jag har alltså varit hemma från jobbet pga snurr och svim från kiropraktorn.
Men nu är jag tillbaka. Och klipper film. Det är roligt.

Ikväll skulle jag först träffa S, sen på klassträff, sen på middag och nu dricka vin med S igen. Det är en så kallas CIRKELKOMPOSITION.
Solen har lyst utanför mitt fönster hela dagen och det suger i magen, jag vill ut och gå över hagen (Gärdet). Förlåt för ramsan...

I går när jag var och tränade hade två runda kvinnor ett så fantastiskt samtal i bastun. Jag ska skriva om det senare, för det kräver ett låååångt inlägg.

Jag försöker att vara duktig och skriva kommentarer i folks bloggar (jag läser iof bara C och M:s bloggar..), så att de vet att någon läser det de skriver.

Jag skulle vilja börja läsa fler bloggar. Är det någon som har några tips? Det är som vanligt när man ska komma på saker man gillar. När någon frågar; kom på en låt vi ska spela. Varför svarar jag alltid Ooops I did it again då... ochnu när jag tänker på vilka människor jag tycker verkar roliga, så att jag kan läsa deras bloggar. Vet ni vilket det enda namnet är som jag kommer på?

Pink...

Fy tusan alltså.

Kommentarer
Postat av: Maria

Och jag läser slaviskt all du skriver! Jätte roligt att du skrivit mycket den senaste tiden. Jag har en hel drös bloggar! Jag följer själv ett tjugotal :S Vi kan gå igenom dem alla någon dag när vi ses och pysslar! :)

2008-11-21 @ 18:19:00
Postat av: Maria

Försvann hela mitt långa inlägg? Nåväl! Jag har ett tjugotal bloggar att bloggkolla :) Vi får gå igenom dem under julpysselverkstan'!

2008-11-21 @ 18:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0