Vet någon vad den andra pratar om?

Jag var ute några sekunder i solen. Den var varm!
Lika varm som känslan man får när man läser alla upprop om Ipred över hela nätet. Känns skönt att det finns några vettiga människor kvar.

Eller jag vet inte, kanske är det vettigt att i en demokrati låta människor som inte ens fattar vad de sysslar med, stifta lagar till höger och vänster.
Pax för att stifta en lag om skogsvård, för det är ändå nåt jag har åsikter om.
Pax för att stifta en lag om dagis, för det är ändå nåt jag har åsikter om.
Pax för att stifta en lag om språkvården på statliga departement, för det är ändå nåt jag har åsikter om.

Kontentan är denna:
Spotify är inte ett fullgott substitut, men en mycket bra start.
Det finns ingen sajt där man kan "hyra" eller "köpa" filmer direkt i datan på något smidigt sätt, om det fanns är det flesta villiga att betala.
Det är bara de som är för Ipred-lagen som säger att "nedladdarna" gömmer sig bakom rebelliska/ideologiska argument. Nedladdarna själva säger: vi är en teknikanvändande generation, utbudet finns inte tillgängligt, vi skapar det själva, om företagen hänger med i utvecklingen (vilken de försöker bromsa), är vi villiga att betala VAD DET KOSTAR, inte att bekosta lyxvillor i Beverly Hills för att man fått 50 cent att skriva på ett kontrakt.
Kulturnedladdarna vill att pengarna faktiskt går till artisterna, och därför har antalet konserter och sålda konsertbiljetter ökat i hela Europa de senaste åren samt att fler mindre artister kommer ut med sin musik till en större publik.

Det är kontentan. Det är ingen nedladdare som tycker att artisterna inte ska få betalt. Det är inte en enda skivbolagsdirektör som är ledsen å artisternas vägnar. Eller gråter Celine Dions skivbolagsgubbar nu, när hon inte får några pengar, är det därför hon är en av Kanadas rikaste människor och får flera miljoner per show i Las Vegas?

Det är också sol ute och krokusarna och tussilagona och påskliljorna har slagit ut.
Hipp hipp hurra för våren och alla vettiga människor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0