Lite allmänt tjafs

Jag är tillbaka i solen vid Gärdet. Japp, det är sol, jag tog med mig den hem från Gran Canaria.
Jag tycker det är väldigt irriterande att Gran Canaria inte är den största Kanarieön, trots att den heter det. Jag undrar varför de har gjort så... alltså förr i tiden när det gick runt en liten kvinna och döpte alla platser. 

Jag har planerat min träningsvecka nu i alla fall. Någon som är nyfiken? Nä, trodde inte det. 

När jag och min mor var på vår lilla semester var det mycket som förvånade oss. Bland annat hur föräldrar med små små barn lät dem springa runt utan mössa, tröja eller solskyddsfaktor i den 26-gradiga värmen. Jag undrade i mitt stilla sinne om föräldrarna inte visste att små barn inte bildat melanom än och därför inte är skyddade mot solen på samma sätt som vuxna? Antagligen inte. Så då tänkte jag, som den svensk jag är, att det är fan statens ANSVAR att gå ut med sådan information i alla länder så att inget barn ska råka ut för... osv osv i min lilla hjärna. Okej, staten ska inte vara överbeskyddande, hävdas det. Yes sir, maybe baby, men nog fan tycker väl alla att sådana råd skulle vara legio (fint ord va!) i informationsmängden föräldrar får på sjukhus osv?

Jaja. Den här veckan ska bli spännande, för på onsdag ska jag äntligen klippa mig igen... spännande va? 

*alla darrar av anspänning*

Alla sex läsare. 

Kommentarer
Postat av: London_calling

Hej skruttis. Har ar det sno, hela stan ligger nere, ingen tunnelbana, inget tag, inga bussar, Ingen pa jobbet forutom jag, som kan ta mig fram i sno battre an alla andra trots att jag haltar och ser ut som en pingvin. Ska ga hem om en timme. Vet inte hur jag ska ta mig hem bara..finns inga bussar...jag far nog ga...

kramar Maria

2009-02-02 @ 12:33:22
Postat av: chippe

Visst var det konstigt med att det var snö på Gärdet och Gran Canaria men snö i London? Stackars dig Maria!! Men det är konstigt som Lovisa skriver, inga bebisar hade solhatt på sig...hjärnan kan koka på såna där små människor, även om jag tycker det är skönt att de har stor t-shirt istälelt för att vara vitinkletade med smet.

2009-02-04 @ 09:36:00
URL: http://www.aftonbladet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0