sum up

well!
Eftersom jag har universums bästa pojkvän så fick jag en överraskningsfest i fredags. Det var otroligt.
Mamma och jag var och åt middag (hon skulle hålla mig borta hemmifrån) och när jag kom hem slet O in mig i hallen och där stod ALLA och ropade surprise!
Tydligen hade det varit svårt att bestämma om det skulle ropas på engelska eller svenska, men ack, vi är ju så internationella.

Det var i alla fall helt magiskt, tänk att så många ville komma. Jag känner mig som det lyckligaste någonsin, hela kvällen var som en halvtimme fast den sista gick vid två. Otroligt.
Ska skriva bättre om det när jag är klarare i huvudet, idag är jag nämligen sjuk, precis som igår.

O svor på att jag inte skulle hjälpa till att städa efter min överraskningsfest. Fast när han väckte mig dagen efter annonserade han sitt ryggskott och cirka tio timmar dessutom magsjuka, så det blev till att städa för mig i alla fall. Men det gjorde jag så gärna! För jag hade så fina saker att tänka på under tiden. Sen blev jag förkyld och igår fick jag hög feber efter en underbar (idiotisk) långpromenad i tio minusgrader och dessutom fem minuters stillastående på Nytorps gärde för att slurpa sol, så de sista dagarna av ledigheten har varit allt annat än avkopplande.

I övermorgon börjar jag på mitt nya jobb. Paniken närmar sig. Nervositeten stiger.
Men nu måste jag stödja min sambo in till köket, han går som en gammal gubbe!'

Hurra för 2009!

Kommentarer
Postat av: Maria

:) Kul att du blev glad! Synd att vi var tvungna att gå så tidigt. Det var vår tur att vara sjuka då. Hoppas ni kryar på er nu ordetnligt! Ta hand om Greta från oss (det är blomman) Kram och tack för grattiset!

2009-01-05 @ 15:33:50
URL: http://minigan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Äntligen fick jag vara med å fira dig! Tänker på dig här uppe i fjällkylan. Krya på er, pussåkram!

2009-01-06 @ 11:33:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0