Fredag var Trädgården

I fredags gick vi, efter mycket om och men, till nya Trädgården.
De har flyttat den från Fleminggatan nära "Sveriges längsta japanska bro" (T och såklart L förstår), till bakom badmintonhallen vid Eriksdalsbadet. De blåa bajamajorna gav det en festivalkänsla som hette duga, men med självlysande plastsvärd längst med en ljudvajer lyckades de på något sätt skapa en inomhuskänsla ändå.

Det var faktiskt riktigt rått gjort. Att sitta under Johanneshovsbron (alla säger Skanstullsbron men det heter det INTE) och dricka svindyra San Miguel medans man känner hur t-banan åker förbi.

Alla människor var så fixade, från tårna till tänderna. Hippa, coola, egna och speciella outfits. Helt sjukt. Det är som att hela Stockholm har blivit mer modefixerat än någonsin. Inget fel i det, det är roligt. Men lite beklämmande att se tjejer med så höga klackar och korta shorts/kjolar att de inte kan göra nåt alls. Knappt stå, absolut inte gå och att sitta är bara att glömma. Undrar vad de gjorde hela kvällen?

För mig var det en härlig kväll, bara härlig. För det var dans dans dans. Om ni fattar Håkan Hellström-blinken.

Kommentarer
Postat av: Lina

jag förstår faktiskt också faktiskt. faktiskt.

2009-07-13 @ 16:53:35
Postat av: Lovis

Självklart, L förstår faktiskt också vad jag menar med Sveriges längsta japanska bro. Hon var också där, en full dag efter en teaterlektion. Så det så!

2009-07-13 @ 17:18:58
URL: http://lovisagiertta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0