Stå upp ikväll!

Ikväll ska T ha ett gig och vi är en diger skara som ska dit och titta. Det ska bli jäklans kul, förra året var vi på stand up precis hela tiden kändes det som. Vi har sett allt från botten till toppen. Vi har sett en kortkonstnär och lyssnat på Anders Lundsins släkting aka Homo sapiens prata om bajs, men vi har också känt till Soran innan han var med i Parlamentet och Kodjo innan han var med i Talang och Morgonpasset.

Vi har som sagt sett allt.

Spännande att se vad det kan bjudas på ikväll. Jag vet i alla fall att när jag har roliga saker planerade på kvällarna, då går dagarna på fyran så ruskigt mycket snabbare.

Idag har jag i alla fall skrivit klart alla texter förutom en. Yey, tre texter på en dag, jag är ett X2000. Med förseningar och lok som går sönder. Och små pippisar som hoppar in och ut ur fönstrena och skriker: titta inte på spåret, titta på mig tjohej!

Nu spårar jag ut, men det är okej, för på fredag kommer lönen och har man pengar får man säga vad skit som helst. Det finns många bevis på det mina vänner! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0