Exressens expertpanel - inga poäng

Det finns en hel värld där ute som handlar om relationer och kärlek. Expressen har till exempel en manspanel som svarar på kvinnors frågor om män. Så långt allting gott. Nu hade jag väl hellre velat att killar hade fått skriva in och älta och undra saker om kvinnor, för det är så mycket vanligare att kvinnor gör det. Killar undrar också!

Men hur som helst så skulle man nog kunnat göra ett bättre val av panel är Paolo Roberto, Robert Aschberg och Leif GW Persson.
Till exempel så skrev en kvinna ungefär såhär: "Jag och min man bråkar minst en gång i veckan om hushållssysslor. Han lagar och handlar all mat och tycker därför att han inte behöver hjälpa till med något annat som städning, tvättning, läxläsning med barnen, bäddning av alla sängar osv. Han säger att han gör mer än de flesta män när han tar hand om maten och han märker inte när det är ostädat. När jag påpekar det säger han att jag väl får städa själv. Jag tycker att jag gör så mycket mer än vad han gör, kan ni hjälpa mig?"

Paolo Robertos svar är: Det har sagts i undersökningar att kvinnor inte tycker att något är sexigare än en man som städar. Alltså, om man städar får man göka mer. Det kan du säga till honom.

Leif GW Perssons svar är: Alla par har en ojämn fördelning av sysslorna, det får du lära dig att leva med. Det är bara att bestämma sig, låt killen vara eller dumpa honom. Vore inte så svårt att hitta någon bättre.

Robert Aschbergs svar är: Jag tycker du är taskig mot honom. Varför ska han behöva städa? Jag städar inte.

Japp, there you have it ladies. Direkt från experterna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0