Hockeyfrälst

Jag är hockeyfrälst.

Jag vet att det låter skrämmande, men så är fallet.

Det var sån stämning i Hovet igår att det inte gick att värja sig.

Det kan ha hjälp att Gnaget vann över Rögle med 3-1. Men spelet var inte förtjusande, det var mycket hawaiihockey och ibland såg det faktiskt ut som tio små Bambis som åkte runt på isen. Trots detta var jag alldeles energized efteråt.

Det enda som är tröttsamt med hockey är alla slagsmål på plan. Fotbollsspelare slåss i smyg, handbollsspelare helt öppet men aldrig taskigt och sånt som inte har med spelet att göra och hockeyspelare tar till rallarsvingar så fort de känner sig förorättade. Helt hopplöst.
- Vuxna karlar som beter sig som djur, suckade jag och de tre snusande männen till vänster om mig nickade instämmande.

Vi ville att de skulle spela klart matchen, men Rögle var griniga för att de inte fick igång sitt spel och AIK:arna var trötta för att de spelade över sin förmåga. Och då slåss de istället.

Men, den nya grejen vi ska göra till hösten är i alla fall att gå på hockey.
Jag förvarnar er dock, det kräver vissa ändringar i vårat yttre!
1. Vi måste alla börja snusa
2. Vi får absolut inte ha tvättat håret samma dag
3. Vi får inte skratta i smyg åt den lille juniormålvakten som skulle åka runt runken tillsammans med sin förstafemma i själva introt till matchen, men som hamnade så långt bakom att de andra fick stanna och vänta på honom och som då höll på att trilla för han var så stressad.

Det är lite trist att jag är så sent ute med min nya frälsning, men det kan inte hjälpas. I höst blir det hockey för hela slanten, även om AIK inte går upp. " Vi ska tillbaka" skanderade klacken. Vi andra kunde bara hålla med, men nyktrare och tystare.
Tjo!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hockey är faktiskt sjukt kul att titta på! Alla har alltid bashat ner på mig för detta, så det känns skönt att inte vara den enda på den här sidan planket. Hockey, curling, handboll, fotboll och konståkning. Där har vi sporter.

2009-03-31 @ 17:04:26
URL: http://minigan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0