Jag fick kontakt – and I liked it

I flera veckor har jag nu glömt bort att ringa till A-kassan. De har telefontid just när det är som mest att göra på jobbet och jag har helt enkelt kommit på det fem minuter efter att slussarna stängt.

Sjukt irriterande.

Men den här veckan har jag ringt några gånger, bara för att mötas av "det är många som ringer just nu, var god försök senare". Klick. Det är sjukt irriterande att inte ens bli placerad i telefonkö.

Så idag mailade jag och vips, på två minuter, fick jag svar och kontakt. Allt är kirrat, klappat och klart, olle är motad i grind och tjo vad det var livet på holken i lördags.

Och här har jag tagit studielån för tre års utbildning där det enda de tjatat om är att man INTE ska maila myndigheter och kontor för man får ALDRIG kontakt med dem på det sättet.
Fel hade de, de små högskoleprofesorerna. Spö ska de ha hela bunten. Och SJF:s A-kassa ska ha tusen pussar!

Kommentarer
Postat av: bruno

Är det bara jag som läser din titel med "I kissed a girl and I liked it"- melodin eller är det helt uppenbart och även själva meningen med det hela? (ja, det är tråkigt att skriva tenta)

2009-03-07 @ 14:18:34
URL: http://www.efterregnet.blogspot.com
Postat av: Lovis

det är hela meningen med titeln, att använda årets mestidiotiska sång för att pimpa min egen rubrik. så du är förhoppningsvis inte ensam, för jag vill att ALLA ska behöva gå runt me den skiten i hjärnan efter att ha läst min blogg. som straff helt enkelt. puss!

2009-03-09 @ 13:24:10
URL: http://lovisagiertta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0