Återföreningarnas tid

Ikväll är det klassöl som gäller. Med klass JMMv06. Jag har jobbat de andra gångerna det varit, så jag ska ta min reunion-oskuld ikväll.

Det är underligt att tänka att här gick man i samma klass som dessa människor i tre år och några av dem kommer man nog aldrig se igen.

Sen kom jag på, att det stämmer ju när jag tänker på min högstadieklass eller gymnasieklass, men med högskoleklassen är det ju så att vi allesammans kommer jobba i samma bransch. Nog kommer vi väl träffas? Vi är ju alla drabbade av den LAS-infekterade medievärlden, vi kommer nog ta varandras vik, be på våra bara knän att en gammal klasis ska tipsa om ett jobb. Jag tror det kommer vara så. Hittills så har jag ju jobbat på två ställen där minst två andra från min klass jobbat samtidigt. Så det blir nog inte samma separationstrauma som med gymnasieklassen.

Eller trauma och trauma, ni vet vad jag menar.
Hm, gymnasie-reunion... Det kanske man borde dra ihop snart? Vilka var ansvariga för det nu igen? Vi hade en ölkväll med varandra kanske ett halvår efter studenten. Då blev jag riktigt hårt förolämpad av en tjej. Fast jag är mycket bättre på fotboll än vad hon är, så det känns ändå lugnt.

Högstadiereunionen var det nog jag och K som skulle sköta...

Men vi sågs ju förra helgen, så det har jag också på det torra!
Phu, skönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0