Gå och kom aldrig till dörren!

Nu är det officiellt:
Lovisa är en kontorsråtta.

Varför?
Jo, TV4 har nu en stegtävling och gissa om jag är med?
Klart som fasiken jag är med, är ni galna eller?
Man får en gratis stegräknare, man får tävla, man kan vinna resor. What's not to like? Jag och T har suttit hela lunchen för att komma fram till de ultimata sätten att maxa antal steg per dag. Hon ska till exempel på bröllop i helgen, men kommer ha stegräknaren i bh:n för att kunna räkna dem den dagen också. Jag tänker gå ut och gå innan jobbet varje dag från och med nu.

Jag ser skräcken i medarbetarnas ögon när vi med glittrig blick fantiserar om hur vi ska ta lunchpromenader och gå upp och ner för en extra trappa på väg till avdelningen bara för att maxa stegen. De tittar på oss konstigt, de ler försiktigt och undrar varför i helvete de är med på vårat lag.

Men det kan de inte ångra. T är lagledare och jag hennes trogna andraman och VI ska i alla fall gå allt vi har den närmsta månaden!

Jag är peppad.
Det kanske märks?

Kommentarer
Postat av: Storasyster K

Hej!

Jag har några tipps på aktiviteter som ni kan göra. Min favorit är brottning á 300 steg/min. Hård spinning, och skidåkning är också bra. De som leder tävlingen hos oss snittar på 38000 steg/dag - se det som en utmaning!

2009-05-12 @ 14:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0