Jag och mitt Bankkort - a love story

Japp, här dissar man systrars smak till höger och vänster.

Jag har haft två veckor med lite fiffel med mina bankkort och id-kort och alla de där jäkla korten man har med sig överallt.

Igår fick jag ett nytt bankkort, och med det kom en liten behändig pamflett där min bank så vackert berättar om hur "En dag med mitt Bankkort" ser ut. De stavar bankkort med stort B, så det är tunga grejer. Jag tänker nu lägga upp den här dagen för er.

*bild på kaffekopp* 08.30. Är sen till jobbet så det får bli kaffe och en smörgås på vägen. Med mitt Bankkort och PIN-kod går det snabbt att betala.

*bild på bok* 10.45. Jag har alltid kortet stängt för internetköp men idag ska jag köpa en deckare på nätbokhandeln så jag öppnar kortet. När köpet är klart stänger jag kortet igen.

*bild på hund* 10.55 När jag ändå är inloggad på internettjänsten passar jag på att ladda upp en bild på Tazz, min älskade hund. Han ska få vara med på bild på mitt kort.

*bild på betalanordning på café* 12.30 När jag betalar min lunch passar jag på att höja beloppet uppåt så att jag får lite kontanter eftersom jag ska köpa frukt på torget.

*bild på grönsaker* 17.30 På hemvägen handlar jag middagsmat, drar först mitt bonskort och betalar sedan med mitt Bankkort.

*Bild på lutande tornet i Pisa* 21.05 Familjen planerar sommarsemestern - det blir Italien i år - och bokar resan på internet. Eftersom jag betalar med Bankkortet får hela familjen en reseförsäkring och avbeställningsskydd på köpet.

*bild på kalender* 21.10 Noterar i kalendern att jag ska öppna Bankkortet för utlandsköp innan avresan. Då behöver jag inte växla valuta utan tar ut de pengar jag behöver i en uttagsautomat eller betalar med kortet.

*bild på lycklig kvinna med telefon* 22.45 Innan jag kryper till sängs kollar jag hur mycket pengar jag har på mitt konto via Telesbar. Sov gott!

Visst är det fantastiskt? Bankkortet är helt plötsligt ett egetnamn. Och de berättar så många fascinerande saker på ett så hippt och käckt sätt. Hörni, jag tror att jag och mitt Bankkort ska åka in till stan och bara uppleva dagen tillsammans. See you later alla ni som inte fattar hur coolt och bekvämt det är med Bankkort. Hehe, losers.

Kommentarer
Postat av: Hej Liten

Hej

kan man inte dopa bank kortet till natt i stallet. Som Bankkortet Stellan. Jag tar med mig Stellan till Stan och tjackar godis, allt blir sa mycket enklare med Stellan...eller Barbro. Bankkortet Barbro...



jag har 12 olika bank kort till 3 konton for har har man olika bank kort for bankkomaten och for att kopa i affaren...mycket irriterande..Olka kort olika pin koder...



2009-11-08 @ 01:11:03
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/
Postat av: Chippe

Tolv!! Det var bra jobbat, jag har ett privat och två jobbetrelaterade. Det kanske är för lite...

2009-11-09 @ 10:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0