Kalashelgen

I lördags firades två generationer samtidigt, en 20-åring och en 30-åring. Härligt att ett decennium inte gjorde någon skillnad i sättet man firar, mousserande och tårta, klockrent.

Men jag hade blandat ihop två dagar och var tvungen att skippa en inbjudan. Sådant vrider och vänder sig i en kontrollsjäl, och det vrider inte rätt.


I går var det lilla E som fyllde två, hon blev så glad för alla sina presenter och var ljuvligheten själv. Förutom att hon kissade på golvet i slutet av kalaset. Detta skedde inte på lördagens kalas... I alla fall inte så länge jag var med.


Nu är det tre veckor kvar tills vi flyttar och det är så ofattbart mycket att göra innan dess. Bara sådana saker som internetleverantör, hemförsäkring, färginköp, flyttfirma för pianot... min hjärna exploderar.


Och bara så ni vet, alla som erbjudit oss hjälp, kommer få hjälpa till så mycket de vill! Vi erbjuder flyttgröt (inte gröt, mat) och inbjudan till inflyttningsfest á la O och L!

Kommentarer
Postat av: M

mitt erbjudande att hjälpa till står fast! kan ju inte bära de tyngsta grejorna men jag är seg som sjutton!

2009-11-09 @ 16:39:24
Postat av: martin b

Flyttning. Det är mitt specialgebit. Har flyttat så ofta så jag kommer inte ihåg alla gånger. Dessutom har jag haft vissa släktingar som har haft ett nomadbeteende. Jag har hjälp till vid flyttar. You bet!!!

2009-11-11 @ 14:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0