Håll Åkesson borta från makten

Jag har ruggigt mycket att göra idag. Ruggigt, ruggigt mycket.

Så varför, tänker ni, sitter hon och skriver en innehållslös blogg? Jo, för att jag läst så många intressanta artiklar i tidningen och sett bra inslag på tv under morgonen. Och någonstans måste man få utlopp.

Alltså, kort sammanfattning:
Maud Olofsson har aldrig varit så bra som när hon gav Jimmie Åkesson på nosen i Svt:s morgonsoffa. Han svarade inte på en enda fråga, hoppas att alla väljare hör det. Och hur vågar sverigedemokraterna (yeah right, demokrater för alla utom... vänta, alla som inte är svenskar, just det) ta Astrid Lindgrens namn i sin mun? Hennes sagor handlar ju för fanken om förståelse, Åkesson, inget annat! Förståelse för det som är annorlunda, inte att stänga ute det.

Hur hade det sett ut om Mattis och Borka inte blivit vänner till slut? Jo, knektarna hade tagit dem. Vad hade hänt om barnen i Bullerbyn, framförallt Olle, inte vågat prata med skomakaren? Jo, Svipp hade inte fått ett nytt hem. Och inte sket Madickens föräldrar i att Abbes pappa var full, de pratade med honom. Så, Åkesson, Söder och resten av packet, låt vår Astrid vara!

När hennes släktingar till och med säger att de inte vill ha med er att göra, pajar ni ju framförallt er egen propaganda. Låt bli!

Jag har inte läst artikeln i Aftonbladet där det enligt flera artiklar i DN sägs att Åkesson skrivit att Islam är Sveriges största hot utifrån sen andra världskriget. Och i morse sa han i tv-soffan att om man inte kommer till Sverige och anpassar sig till det svenska samhället, då har man inte här att göra. Maud Olofsson frågade vad de skulle göra med dem som inte anpassade sig. Men det svarade inte kära Åkesson på. Tror att svaret hade skrämt väljaren än mer än hans främflingsfientliga propaganda gör. Om det nu är möjligt.

Om man nu ska definiera Sverige, är inte den saken man är stolt över att vi står för just förståelse för alla olika kulturer?

Rösta nästa år gott folk, och rösta på dem som är minst troliga att samarbeta med sverigedemokraterna. För när procenten räknas och det avgörs vilka som ska leda landet, då blir nog många lockade att plocka åt sig sd:s röster för att få majoritet i Rikstan. Och det får bara inte hända.


Kommentarer
Postat av: Anders

Väl skrivet!



:-)



2009-10-20 @ 23:20:03
URL: http://www.anderslandscape.blogspot.com
Postat av: Chippe

BRA!!!!

2009-10-21 @ 10:27:46
Postat av: Hej Liten

hej liten

anpassning och anpassning ar olika tycker jag. Jag tycker att man ska anpassa sig pa sa satt att man inte bryter landets regler...i.e. are konstympning olagligt sa far man anpassa sin kultur till det och inte pyssla med sant..annars far man gora som man vill...



annars hadde vi nog aldrig fatt pizza i svergie..



jag kan saga att det roligaste med det partiet i australien som ar mest likt svergie demokraterna i sin installning. Deras storsta punkt ar att aterga till endast vit invandring till Australien i.e bara europeer. Ledaren av det partiets familj kommer fran libanon..det ar lite roligt eller hur

2009-10-21 @ 10:47:09
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0