Tv-torsdag

Igår såg jag på lyxfällan på TV3. Jag tycker om det programmet, för att människor som behöver hjälp att sortera ut sin röra, de får hjälp av proffs som liksom förklarar hur man tänker med ekonomi.
Jag skulle behöva en sån liten människa då och då. Känner mig dessutom alltid sugen på att leva efter en strikt budget när jag tittat på det programmet.

Programmet Inlåst gick även på TV4. Det har fått mycket kritik, men igår tyckte jag ändå att det verkade som att de gjorde något vettigt. De unga grabbarna fick träffa brottsoffer som berättade om vad de varit med om och en av killarna sa senare att han kände att han gjort framsteg under dagen för att han känt empati.

Det är en annan värld för mig, som gråter mest hela tiden, och självklart gråter jag på det här programmet också. Min gamla klasskompis var där och berättade om när hon blev rånad och knivhuggen. Så, torsdagar är bra tv-dagar alltså.

Håller på att samla kraft för att skriva något om hela Berlusconi-grejen. Men det krävs att jag väger mina ord på guldvåg, just nu vill jag bara spy galla över den lille orangea mannen. Så jag väntar. Toodles!

Kommentarer
Postat av: Hej Liten

vad bar berlusconi gjort???



har har de haft en bunt idioter utkladda till svarta pa tv som har lojlat runt sig och folk tycker inte att det ar upprorande eller rasistiskt..

de ar konstiga i detta landeet

2009-10-09 @ 11:59:36
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0