Anna Ankas text på Newsmill

Okej, har ni inte läst Anna Ankas text på Newsmill, gör det och gläds sen åt att vi bor i Sverige och Europa och slipper idioter som hon i vår närhet.
Kort sammanfattning:
Det är synd om svenska män som gifter sig med snygga kvinnor som sen förfaller.
Det är en kvinnas skyldighet att tillfredsställa sin man, annars får hon skylla sig själv om han är otrogen.
I USA handlar det om service, att mexikaner arbetar för henne är bra för då har folk arbete, men det är frustrerande att de inte förstår vad hon säger, då skäller hon på dem.
Hennes människosyn får mig att vilja gråta och slåss samtidigt. Och tacka gud för att ALLA i min närhet kommer hoppas att hon är på riktigt. För om hon är det, då är det fanimej synd om världen.

Kommentarer
Postat av: Sunny_Sydney

Jag har tankt ganska mycket pa det har, eftersom att Australien inte ar helt olikt nar det galler hemmafruar. Det ar mycket mer vanligt att kvinnor ar hemma heltid eller jobbar deltid. Det ar ju for att de har 6 veckors betald mamma ledighet och kostnaden for dagis ar ofta samma summa som man skulle tjana om man jobbade...



Sa har tycker jag, vill en foralder vara hemma, Fine, det ar den familjens beslut. Och da far man ju se hemma varandet som en jobb, och da ar val att laga,mat,tvatta och stada och sant ens jobb. Sen ar det ju valdigt mycket enklare att ha det jobbet om man har personal som tar hand om allt det jobbet, som det verkar vara for den har damen...



Men man maste nog tanka pa att man har ganska taskig anstallnings skydd som den hemma varande personen, och ingen inkomst. Vilket betyder ju att man inte ar ekonomis oberoende, vilket kan vara lite jobbigt om det nu visar sig att den anra personen gor saker man inte gillar...



Man har ju da inte riktigt valet att stalla sig up och ga. Och det ar ju alltid ett valdigt viktigt val tycker jag



2009-09-17 @ 04:07:15
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/
Postat av: Storasyster K

Fru Anka har ju åsikter som jag tror att många hemafruar inte skulle hålla med om. Jag kan förstå om man vill jobba hemma, men skall det innebära att man måste ställa upp på sex? Eller att man inte skall se till att alla ens barn satsar på att göra något de vill. De som inte har snopp och en X kromosom måste istället satsa på att få gifta sig med en snopp och X kromosom med hög lön? Det är också härligt att höra att svenska män är dåliga män och att amerikanska tjejer är snygga hela livet...

Kan vi inte bara ignorera henne? Eller para henne med Linda Rosing? det kanske är så de där små fula hundarna som man vill torka fötterna kom till från början??

2009-09-17 @ 11:17:16
Postat av: Storasyster K

Jag gillar stycket där hon säger att män är bra om de skriver kärleksfulla lappar och lämnar snälla meddelanden på telefonsvararen.

Man förstår ju direkt att hon har höga krav!

2009-09-17 @ 12:17:23
Postat av: J

Bor själv i USA och hoppas att du inte tror att det här är på något sätt representativt. Programmet visar ett liv och en inställning som representerar bra mycket mindre än en procent av befolkningen.



J

2009-09-21 @ 05:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0