Inget party utan salta pinnar

I lördags var jag och O bjudna på en hejdå-fest för en tjej som ska flytta till Senegal i ett halvår. Glada i hågen vandrade vi iväg till Norra Hammarbyhamnen. Vilka hus det ligger där, mina vänner. Ståtliga, palatsliknande byggander som alla vetter mot vattnet.

Festen var så mysigt ordnad. Det bjöds på hemlagade småpizzor, mozarella- och tomatsallad, tre olika röror, smågodis och kakor, vattenmelon och massa andra frukter.
- Det är djävulen som frestar oss, viskade O när vi kom in och bevisade återigen att vi tittat för mycket på True blood.

Men vi blev inspirerade. Tänk vilken skillnad det gör på en fest när man bjuder på lite att äta. Inte bara langar fram en skål med chips, som är brukligt i Sverige. Eller ännu värre, salta pinnar. Jag diggar salta pinnar, men de skriker inte direkt party...

- Lovisa! Vi ska också ha hemlagad pizza på vår nästa fest, deklarade O inför alla innan vi gick.
Och jag nickade lite trött och tänkte fy fanken för att stå och laga pizza en hel dag och sen försöka se snygg ut efteråt. Men jag håller med, mer bjud på kalasen!

Vem vill ha kalas som jag får komma på?


Kommentarer
Postat av: Maria

Oj. Nu blev prestationsångesten för hög. Det blir inga flera fester :S

2009-09-07 @ 13:41:36
Postat av: Sunny_Sydney

du kan komma pa kalas hos mig, da blir det appel paj



2009-09-08 @ 06:11:30
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/
Postat av: Chippe

Mums. jag har fått tio-femton kilo äpplne med mig från Hamburgsund, så det kommer att bjudas på mycket äppelpajer i höst. Det utlovas härmed!

2009-09-10 @ 09:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0