Datasök

Är på jakt efter en minidator som jag kan kalla min. Alltså inte en mac-variant som mest är O:s, utan en liten skit-pc som är min bara min.

På Elgiganten i Sickla gick stöldlarmen lite titt som tätt och killen som vi fick till vårbetjäning till slut visade sig vara ett riktigt pucko.

- Jag sålde en sådan här till min nära vän idag och han har ju inte klagat än, så den är verkligen bra...höhö.

Vad är det för fel med personalen på Elgiganten egentligen?

Senast jag och O var där var när vi skulle införskaffa en tv för sådär fyra år sen. Även då valde en av säljarna att dra en personlig anekdot för att få igenom säljet.

- Ja, jag har köpt den nyare varianten av den där tv:n nu, men jag sålde min gamla till min mormor för 4000 och hon är jättenöjd.

Allt vi tänkte var "din jävla snåljåp som SÄLJER en tv du inte vill ha till din mormor för i princip nypris". Vi förärade honom inte med ett köp.

På Siba tyckte O:s gamle chef att jag skulle köpa en HP, för han litade inte på Samsung. Också ett väldigt oklart säljargument, om du frågar mig.

So the search goes on. Tur att man inte är helt tjong i bollen när det gäller teknik så att man hänger med på 6-celliga batterier, 455-processorer och LED-skärmar.

Dagens ord tror jag blir "längtan". Ett fint ord, men lite vemodigt. Ungefär som slutet av året. Fint, men vemodigt. Typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0