Skitmåndag!

Varför ska det alltid vara så typiskt?

Varje morgon när jag vaknar har jag ont i nacke och axlar, beror väl på min ryggrad eller att jag sover väldigt spänd. I morse vaknade jag av O som skulle gå till skolan. Jag tittar snabbt åt vänster och det klockar till i hela nacken och huvudet och PANG så är jag som förlamad av smärta.

Jag kunde inte ens sätta mig upp, det gjorde så ont att jag mådde illa. Ringde Vårdguiden för att höra om det var nackspärr eller om det kunde vara något annat och vad jag kunde göra. Hon blev orolig när jag sa att det pirrade i höger arm och att jag mådde illa, så hon skickar en AMBULANS!

På något sätt kom jag upp ur sängen, gråtandes av smärta, och får på mig en morgonrock. När ambulansmännen kommer är jag alldeles saltig i ansiktet av alla tårar. De känner på min nacke och trodde inte det var värre en en rejäl nackspärr. Ta värktabletter, sa de, plockade fram sådana och gav mig vatten och frågade om jag inte ändå ville följa med dem till akuten. Men jag sa nej.

Dels för att jag inte skulle få på mig några byxor och för att akuten innebär bara timmars väntetid. Så jag proppade i mig Ipren och Alvedon.

Nu är jag alldeles skakig, men det gör mycket mindre ont, jag kan ju sitta här i fåtöljen med värmekudde och halsduk tätt virad runt nacken för att kolla mina mail. Men inte är det skönt.

Och detta, mina damer och herrar, är vad som är TYPISKT Lovisa. Att vara vaken en halv sekund och få nackspärr. Massor av viktiga saker blir nu inte gjorda.

Den som designade min kropp borde få spöstraff!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Krya på dig!

Kram Syrran

2010-02-09 @ 11:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0