Mästarnas mästare säsong 2

Såg mästarnas mästare igår på SVT Play. Så skönt för tv-lösa mig att de lägger ut programmen i samband med sändningen och inte gör som andra kanaler att det väntar i någon dag så att folk ska titta på tv så att tittarsiffrorna går upp och de får fler annonsörer.

I alla fall, jag skrev samma sak förra året, att detta program är genialt. Helt enkelt genialt.

Lasse Anrell skriver på aftonbladet.se att folk kommer bänka sig för att se fajten mellan Patrik Sjöberg och Stefan Holm. Jag tror inte bara det är därför programmet är populärt, det är för att man får se vilka enorma tävlingsmänniskor de gamla mästarna är och att det inte försvinner med åren. Man får en djupare bild av dem och dessutom hyllas deras bragder igen, postumt.

Jag har alltid gillat både Sjöberg och Holm och de är nog klara publikfavoriter, men Armand Kranjc (boxare) visade flera oväntade sidor när han bland annat sa till Åsa Sandell (boxning) att hennes framgångar gjort att fler tjejer börjat med sporten och det tyckte han var fantastiskt.

Som sagt, fantastiskt program, gå in och titta själva!

Kommentarer
Postat av: chippe

Kollar också på svt play och hålelr med; klockrent.

2010-01-13 @ 12:31:21
Postat av: SunnySydney

tavlings maniskor forandras aldrig. Det var ju det som var det basta med fangarna pa fortet, det var ju Gunde som blev sa arg pa folk som inte tog i och ville vinna. Inte sjalva tavligen, det var ju bara skrap det...men Gunde han tog ju guldmedaj i pa-ropande...Sju Nycklar, Sju Nycklar..



KOlla vilka fina kuddar man kan gora



http://www.purlbee.com/felt-flower-pillows/

jag ska nog gora nagra...Fast inte helt ovantat i blatt :-). Efter min byra ar klar. Bara ett lager farg till :-)...Tusen Kramar Maria



Tusen kramar maria

2010-01-14 @ 03:23:10
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/
Postat av: martin b

Jag har bara sett lite i realtid (ligger efter när det gäller TV-backlogg). Men jag blev förvånad av framförallt Brollan. Hur får han sån fart på den kroppen och att Patrik kunde stöta kula!!!?

Men håller med ! har man börjat titta är det svårt att stänga av

2010-01-14 @ 12:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0