Holland är pest

Hollands landslag må ha orangea dräkter, men deras hjärtan måste bestå av pasta och noppade ögonbryn.

När Italien åkte ut, var det inte många som höjde på ögonbrynen i Sverige. Marceollo Lippis mannar lyckades inte med mycket, knappt filmningarna satt var de skulle.

Men det visade sig att italienarna inte behövde sörja länge. För ett annat lag hade tagit vid, precis där de slutat.

Holland.

Man har knappt kunnat peta på Arjen Robben (eller Arga Robbin som O kallar honom) under VM-turneringen förrän han flyger över halva plan och grimaserar. Och Bayern München-spelaren har inte tagit åt sig av kritiken från motståndarna. Han har fortsatt att aspirera på att slå sig in i filmbranschen. Hur ser det ut i en sådan mans hjärta? Vill han inte som idrottsman gå ut och vinna fair and square?

Wesley Sneijder, van Bommel, van persie, ja, alla de holländska stornamnen verkar ha lämnat integriteten hemma. Hur kul är det att kolla på ett lag som vinner genom att fuska till sig frisparkar, gula kort på motståndarna, straffar, you name it.

Om inte Spanien slår Tyskland ikväll, vet jag inte var jag tar vägen. Holland och Tyskland i finalen.

Pest eller kolera känns som ett under statement.

Någon sa igår att av pest eller kolera väljer jag kolera, det går ju att bota.

Så då blir det väl Tyskland som får min röst. De spelarna står i alla fall på benen när de tappar bollen, de slänger sig inte upp på läktaren och gråter.

Uruguay till bronsmatch alltså, arriba La Celeste!

Kommentarer
Postat av: Chippe

Skönt att det blev Spanien till final. Killarna står på benen hela matchen och trillar bara när de inte orkar mer. Kommer ni ihåg hur nerskrivet spanjorerna blev före vm? Det visar bara hur lite de vet.

2010-07-07 @ 23:09:22
Postat av: martin b

Jag håller med dig!! Den moraliska finalen gick igår. ´Tyvärr fanns inte Ghana kvar! En final mellan Ghana och spanien hade var häftigt. Holland är skittråkigt osportsliga. Men dom har en tradermoral där "ändamålen helgar medelen"

2010-07-08 @ 13:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0