Kanske är jag dum

Igår tränade jag två timmar.

Det resulterade i att jag inte kunde gå på kvällen.

Någonstans i fjärran ringer en liten klocka om att jag skulle ta det lugnt. Men en ännu högre klocka säger att jag vill kunna ha på mig jeans igen.

O sa att jag lovat. Jag sa att jag faktiskt inte förstod innan att jag tog ut mig så mycket! Och det är faktiskt sant. Jag känner inte att kroppen säger nej. Jag märker inte att jag har ont förrän långt, långt efteråt när jag ramlar på väg till toaletten för att ryggen hatar mig.

Precis samma som när jag spelade handboll. Jag sprang sprang sprang i 60 minuter och så fort matchen var slut kom det som en smäll: Jag kan inte gå. Så fick någon vänlig lagkamrat eller ledare bära mig in i omklädningsrummet.

Och jag har kommit fram till att det måste finnas en orsak till detta beteende:
Hatar jag mig själv?
Eller är jag dum i huvudet?

För att bevisa att det inte är något av ovanstående ska jag inte träna idag som planerat. Och är därför väldigt deppig just nu. För jag blir glad av att träna. Men så får det vara. Om inte annat så för att försäkra alla människor om att jag är vettig, vuxen, mogen och inte det minsta dum i huvudet.


Kommentarer
Postat av: Katarina

Säg som det är.

ok - du kommer inte att gå till gymmet, men du funderar på att bara göra några få solhälsningar, kanske en stretchövning, lite armhävningar, någon situp, och har man tränat framsidan så måste träna baksidan, så lite rygg kommer du inte undan.

Det är väll helt ok att gå in till stan? att gå en timme kan väll inte räknas som träning?...

=)

Jag bara skämtar.. Men jag misstänker även att jag inte är helt ute och cyklar.

2010-03-17 @ 13:20:58
Postat av: Maria

Låter som att katarina är spot on :) Var försiktig med dig!

2010-03-17 @ 15:55:00
Postat av: SunnySydney

hej liten



jag ser var du kommer ifran...(det kan man nog inte saga pa svenska), men jag vet hur du kanner det.



det ar som om man har lart kroppen att se smarte signaler positivt. det ar natt som mina kompisar som ar ballet dansorer har tranat fram, jag har nog ocksa gjort det fast inte medvetet.



Jag tror nog att det ar natt man kan skylla pa sina foraldrar :-) ... heeheheheh..

2010-03-17 @ 23:43:52
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/
Postat av: chippe

Ojoj det värsta är att det är rätt, man kan skylla på sina föräldrar. Men bara i det här fallet! Min mamma har alltid haft uttrycket att man inte ska sjåpa sig, och att det går nog över. Jag la mig till med samma idiotiska inställning när jag tränade friidrott och sedemera även andra idrotter (tennis tex). Och så har jag fört det vidare till åtmintone hälften av barnen. Jag skäms. Förlåt. Jag försöker bli bättre när det gälelr mig själv, men oj vad det går lågnsamt att bli klok. Nä man är inte dum i huvudet, man lever för endorfinerna. kram

2010-03-19 @ 13:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0