Stundande snökaos

Igår var, O och L på Fotografiska och såg utställningen Fashion!

Ja, den heter så, utställningen. Fashion med ett !

Det var inte så mycket utropstecken i bilderna som visades, men det var väldigt skoj att se hur modefotograferingarna såg ut under 30-talet. Vissa kändes väldigt moderna, mer 70-tal än mellankrigstid.

Sen satt jag i några timmar och tjatade om att jag inte ville gå och träna. Så det gjorde jag inte. Jag stack ut och sprang i stället.

På med GPS:en på mobilen och ut över Nypan i rasande fart. Eller rasande och rasande, hyggligt snabbt trippade jag fram i minusgraderna. Lyckades ta mig 4,5 km i alla fall. Det är jag nöjd med.

Och det kanske var bra att jag passade på för i morgon ska det tydligen bli två decimeter snö i Stockholm. Tror vi verkligen på det? Vill vi verkligen det? Är det verkligen okej?

Nej. Stoppa omoralen i musiken och snön på vintern. Om den inte faller i Åre eller några andra lämpliga fjäll. I Stockholm får den gärna falla under natten så att man vaknar på morgonen och tänker "oh, så vackert" och sen kommer man på att det är söndag och därför inget krav att ge sig ut i det årliga "SNÖKAOSET".

Hua för snökaos.

Kommentarer
Postat av: Sydney

Klart det blir sno, det ju nastan min foseledag...

da ar det alltid sno..



vi har inte sno, vi har ask stormar. Varldens coolaste lightning storm lyste up hela himlen i gar kvall, jag slackte lamporna och satt i morkret med konstig NY music pa kollade....

2010-11-08 @ 23:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0