Betyg på shape-passet

Shape-passet får tio av tio glassbåtar.

Underbart jobbigt, på rätt sätt. Jag svettas så otroligt mycket när jag tränar, det verkar inte som att någon annan har det problemet, men det är lugnt för mig. Jag droppar ju inte på någon annan än golvet. Och mig själv.

Shape gick ut på att man hade en stepbräda, en skivstång, ett gummiband, en viktplatta, två hantlar och en matta. Sen gjorde vi tåhäv, benböj, axellyft, rörlighetsövningar och grodhopp tills det skrek i kroppen. Då gjorde vi magövningar i 20 minuter.

Ay caramba.

Inte riktigt lika jobbigt som corepulsen, men väldigt skoj för jag hängde med mycket bättre. Kändes lite vemodigt att det antagligen blir mitt sista pass på ett tag. Har verkligen njutit av att få göra annat än styrketräning och joggning.

Fast jag har verkligen löparabstinens. O har förbjudit mig att springa i helgen. Det är nog bra. Jag kan inte riktigt gå normalt på grund av all träningsvärk, då kanske det är dumt att jogga runt i skogen en halvtimme?

Folk på jobbet tror att jag har skadat mig, men det är vanlig simpel träningsvärk som gör att jag går som en liten gubbe. Stappel stappel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0