Min födelsedag

I fredags väckte O mig genom att spela elgitarr i sovrummet. En distad elgitarr. Han berättade senare att han fått väldigt dåligt samvete eftersom jag bara kröp ner under täcket och stirrade storögt på honom istället för att vakna glatt. Men men.

Jag öppnade min presenter som var världen finaste ring och ett fodral till Jack. Sen åt vi frukost på sängen och jag fick veta att jag skulle packa gympakläder. Ut i plusgraderna, som kom lägligt till den viktigaste dagen i året, och ner till Hammarby sjöstad och gocartbanan.

Där inne stod L och J och sjöng för mig. J var klart bäst på gocarten, men vi andra fick till snitsen till slut. Efter det var det dags för badminton, även där vann J alla matcher, välförtjänt! En alldeles perfekt aktiv födelsedagsdag!

O och jag begav oss hem till Kärrtorp igen, drack champagne, stretchade och gjorde oss i ordning, tog tricken till Rådmansgatan och restaurang La Habana på Sveavägen. Där, i ett iskallt rum innanför köket, satt alla mina och våra vänner. Jag blev så glad och förvånad. Vi var 16 personer till slut, tänk att jag känner så mycket vettigt och roligt folk!

Maten var usel och servetrisen ett skämt. Men stämningen var på topp ändå. I present hade alla gått ihop och köpt en upplevelse till mig... att jag ska få köra rallybil! Med en riktig rallyförare! Jag trodde jag skulle självdö där och då. Det är min absoluta dröm, att få sladda runt på en grusväg i skogen. Nä, det är för bra för att vara sant.

Många drog sig sedan hemåt, men vi var en tapper skara som dök ner i underjorden och dansade salsa tills klubben stängde.

Jag vaknade på lördagen med världens största leende på läpparna. Jag har aldrig haft en sådan rolig dag. Någonsin. Allt var perfekt och jag fick röra på mig och inte bara sitta still som jag gör varenda dag annars.

Fy fanken. Jag vill fylla 25 jämt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0