Svar på tal

Tänkte svara på kommentarerna jag fått på inlägget "Varför får Åkesson stå oemotsagd?".

Till BT: Jag har ju precis skrivit ett inlägg, som du ju har läst, och kommenterat. Så jag kunde. Vad roligt att du vet vad yttrandefrihet är!

Till Gillerstedt: Det JÅ vill ha är inte sunt förnuft utan att vrida debatten och fokusera på allt negativt med islam. Och jag tycker inte att det är skrämmande när någon har en annan åsikt än jag, jag tycker att det är skrämmande när det blir tydligt vilket människohat det finns, att vissa människor tycker att andra är mindre värda för att de har en annan kultur/bakgrund/religion.

Till Kim Amik: Nej, jag har inte legat i koma de senaste tio åren. Har du?

Till Magnus Johansson: Intressant teori om att islam är ett grundproblem. När det finns miljontals människor som utövar religionen på olika sätt. Precis som med judendom, kristendom och så vidare. Man kan inte dra alla människor över en kam, som du säkert vet. Det är väl snarare så att vissa människor blir allt mer inskränkta i sina åsikter för att de märker att världen är stor och okontrollerbar, än att de "inser sanningen". Det finns dessutom inte EN sanning om islam. Precis som det inte finns EN sanning om någonting.

Till Chrille: Kan du förklara exakt hur min, enligt dig, naiva syn kan utnyttjas av mindre vänliga människor? För jag tycker snarare att det verkar som att er rädsla för det okända och er känsla av otillräcklighet utnyttjas av mindre vänliga människor.

Till Anders L: Tyck inte synd om mig. Jag har heller inte sagt att det var DF som drog igång debatten om att kontrollera invandringen till Danmark. Och exakt vilken mediadimma menar du? Den att alla människor är lika värda? Vad är det för farliga problem som vi inte har tagit tag i? Radikalisering är inte att föredra på något håll.

Sådär. Jag kommer aldrig sluta hävda att de flesta människor vill varandra väl, om de bara får chansen till dialog och ömsesidig respekt.

Kommentarer
Postat av: chippe

BRA!!!!!

2011-01-27 @ 13:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0