Namnge världen

I går sprang jag exakt samma sträcka som förra veckan när jag sprang 7,3 km. Bara det att min telefon mätte 6,8 km denna gång. Jag blir förbryllad. Kan jag eller kan jag inte springa långt?

Dåliga app.

Jag gjorde en återhämtningssmoothie med enbart en sked proteinpulver, eftersom det smakade skit om jag gick efter receptet, samt en halv sked med spirulina. Drycken blev liksom grågrön, men väldigt god. Så gjorde jag lite höftuppöppnande yoga på Gusten (min nya blåa yogamatta). Han är verkligen som en liten dröm. Ska skriva mer om Gusten i framtiden.

När jag skjutsade O till Nynäs i måndags fnissade han och lillebror åt att jag har en faiblesse för att döpa mina saker. Min dator heter Jack, bilen Lilla Fjun, orkidéerna hemma Lisen och Jocke och den på jobbet Moltaz. Min cykel Vita Blixten, den gamla cykeln Gula Faran, och tyvärr har blommorna Britt och Gudrun blivit sjuka och dött.

Kanske är det mitt sätt att ge själ åt kommersialismen? Ett sätt att skapa mänskliga band till materiella ting. Jag skulle aldrig kunna kalla Jack för "datorn" till exempel. Han är ju Jack.

Jaja, inom sinom tid kommer jag få svar på varför jag gör på det här viset.

Kommentarer
Postat av: Sydney

jag tycker det ar bra att dopa sina saker. Min kyl heter roy, och min tvattmasking roger. Min bil heter Kurt. Dom e kompisar...



Jag har dopt damsugarn manga ganger men jag kommer inte ihag vad han heter, det betyder nog att jag inte tycker om damsugarn.



Dave har lite har i nacken som heter Hugo....

2011-06-08 @ 10:00:10
Postat av: martin b

jo ni det är ett familjedrag. Jag har alltid döpt mina/våra grejer.

Den första bil vi hade var en gammal skruttig VW och den fick heta Oskar (som var ett "gubbnamn" på den tiden). Nästa var en Amazon som fick heta Julia osv. Min nuvaranade bil heter Sigge Stark och så höll vi på också när ni var små. Det är mysigt

2011-06-09 @ 07:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0