Svårt ju

Igår struttade jag runt i stan med O:s mor och införskaffade lite födelsedagspresenter till honom. Själv har jag lite panik, som vanligt. För han köper alltid så bra grejer och min hjärna är helt tom. Vad fanken ska karln ha?

För det är ju så, om man har någon som man vill ge precis allt till, då blir saker man kan köpa i en affär alltid lite pluttigt. Jag vill ju liksom ge honom solen, månen och all kärlek i världshistorien. Men de har varken stjärnor, stenklumpar eller flummighet på Åhléns eller JC. Jag har kollat. They're all out.

Uschanimej.

Idag fyller O:s brorsdotter år också, så i morse gjorde vi en video till henne eftersom vi inte hinner åka dit och fika. Det går inte att embeda filmer när jag är på jobbet, så här är länken: http://www.youtube.com/watch?v=LQ7UWzAvjms

Enjoy alles!

Kommentarer
Postat av: Chippe

Fin film och fina tankar som du tänker ge Olleman. Jag önskade mig månen i present av papa när jag var liten och varje gång det är helmåne känns det faktiskt det är min. Det är ok det med! Jag tror det räcker med att han har dig som solen i sitt liv!

2011-03-04 @ 13:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0