Deep inside of me

Jag gillar verkligen lägenheten där jag och O bor.

Den är ljus och lugn och kändes som hemma redan på visningen. Den är helt enkelt vår. Jag har nog undermedvetet alltid tänkt att jag ska bo i villa när jag blir stor och har barn och hela den grejen. Eftersom jag ju är uppväxt i villa. O också. Men de senaste åren har jag insett att vi nog aldrig kommer att ha råd med det, om vi inte vill flytta till Köping, och det vill vi inte.

Och det bästa med den insikten är: jag bryr mig inte. Jag behöver inte bo i en villa med en egen trädgård, jag kan ha kolonilott i Orhem i stället. Och barnen behöver faktiskt inte ha ett eget rum, för jag känner personer som har delat med sina syskon och de har växt upp och blivit särdeles fina människor. Och morgonkaffet smakar nästan lika gott på en balkong som det gör på en solvarm trapp mitt i Nackareservatet. Nästan.

Kanske kan man tro att de här tankarna dyker upp i mig för att jag fyllt 25. Men om sanningen ska fram, och det ska den väl, så har jag gått och funderat på just denna min framtid sen jag var ungefär elva. Jag har inte, i ärlighetens namn, drömt om lata dagar på en paradis-ö lika mycket som jag har fantiserat om hur jag ska komponera ett smart system för min framtida hall så att den inte ska bli kaos.

Ja, sådan är jag. Innerst, innerst inne.


Kommentarer
Postat av: k

håller med!! Ni har ju dessutom en av världens största gräsmattor strax utanför husknuten, och en pol strax brevid.



Ni har ju också tillgång till minst två landställen där ni kan skrutta hur mycket ni vill, och en bil som gör att ni kan åka till en härlig strand.



Och dessutom är ni supervälkomna till ett gult (lite slitet) hus med jordens kvällsol, om ni vill dricka kaffe på maten på en solig veranda i vår!!

2011-03-31 @ 15:24:05
Postat av: Sydney

Hej liten



hus ar en bra ide om man gillar att arbeta med huset, i.e. man gillar tradgards arbete och annat. Om man inte gillar det, sa blir det bara en chore till som man maste utfora dagligen/weekly.



Sa jag har tankt lite, jag gillar inte tradgards arbete, sa jag bor i lagenhet. Da behover jag bara damsuga och sant. Inget ograss plockande. Kanske en annan dag sa kommer ograss att locka.



Jag vill ocksa ha ett sorterings system for en hall.

2011-04-01 @ 08:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0