Lång sammanfattning

Det sämsta med helger är att de tar slut.

I går fixade och trixade jag och O så mycket att vi var som små trötta djur på kvällen. Så då såg vi klart Star Wars II. Och åt mer popcorn. Vi gillar popcorn.

Det gick väldigt snabbt och lätt att byta däck på Lilla Fjun i går morse, jag susade iväg till Plantagen (så DYRT) och köpte U-jord och de billigaste plantorna jag kunde hitta och fixade och trixade på balkongen. Oljade in trall. Viftade på huvudet som en häst om det kom getingar. Funderade på att gnägga lite också, men avstod.

I lördags tränade jag och lillebror ute i Nackareservatet. Det var så nedrans roligt och bra. Och jag blev så allergisk mot gräset vi satt och stretchade på att mina ben höll på att klia sönder när jag kom hem. Vi ska nog köra ett till pass i morgon kväll. Jag tänker mig:

Någon av dessa intervallformer
Uppvärmning 10 min. Hitta lämplig backe/raksträcka. Spring 80-90 procent 15-30 sek, gå nedför backen/tillbaka
på raksträckan. Börja med 5 rep, sen ben/bål/överkropp.
Eller uppvärmning och sen 3 x (2 min + 1 min + 30 sek) intervaller med 1 minuts gåvila mellan alla intervaller. Tempot på intervallerna ska vara lite snabbare än ditt vanliga tempo med en stegring i tempo där 30 sekundersintervallen går snabbast.
Jogga 3 min, spurta 30 sekunder, jogga 2 min, spurta 20 sek, jogga igen 3 min, spurta 45 sek.

Och sen:

Bål utomhus
Plankor: Vanlig, plankan med axelklapp, planka på bänk med sned upåtvridning av armbåge, plankan på bänk/stubbe med grodhopp/kliv, med benlyft.
Situps: vanliga raka, vanliga sneda, snedvrid armbåge mot ben, långsamma upåtrullningar, armar över huvud studsa upp med fötterna mot himlen, crunch i midjeglid
Rygg: ryggups, stålmannen, benlyft på bänk för ländrygg
Burpees

Överkropp utomhus
Dips för tricpes
Armhävningar breda, smala, normala, på bänk/stubbe.
Bröstdrag/bröstpress
Öva chins med benhjälp
Axellyft
Boxning med hantlar
Baksida axellyft med hantlar
Bicepcurls med hantlar
Tricps med hantlar

Tänkte ta med mig egna hantlar. Annars tar vi en lämplig sten. Det gjorde vi i lördags när vi gjorde draken med sned stjärna, då stod vi med varsin stor, grå sten i nävarna och hade oss. Lillebror såg stjärnor vid några tillfällen, men i går kväll messade han och VILLE HA MER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0