Ett försök till

My lord...

En vecka och två dagar sen jag skrev. Har helt glömt bort att jag ens har en blogg. Inte bra.

Har skrivit en del annat i och för sig, men... inte om mitt liv.

Mitt liv. Ja, hur intressant är det då egentligen?

Inte särskilt. Faktiskt. Oavsett vad jag nu skulle vilja tro om mig själv. Men så är det. Just nu är jag dessutom mer intresserad av att försöka beskriva och leva mig in i andras liv än av att tjattra om mitt eget, om än i skriven form.

Jag tror dock att det kommer bli bot och bättring nu. För även om ingen läser det jag skriver, brukar jag själv gå tillbaka då och då och läsa vad jag skrivit för ett halvår sen, två år sen och så vidare. Vilket är ganska skoj. Än är jag alltså inte redo att slänga in webbhandduken.

Nu ska jag jobba min första kväll på Radiosporten på över ett år. Det känns som att jag har tappat stinget, på knappt två månader är jag helt distanserad från sportvärlden. Kan också ha att göra med att jag tillbringat de två senaste dagarna i skolan med att titta på jordens mest deprimerande tv-serie. Tio avsnitt á 50 minuter har vi klämt. Min hjärna är full av relationskomplikationer för fiktiva personer, inte en gnutta av mina joner vill skapa textversioner av utsända radiotoner.

Men det ska nog också gå. Till slut.

Kommentarer
Postat av: Sydney

Jag har saknat din blog, jag har kollat varje dag.



Kramar maria

2011-10-20 @ 10:04:27
Postat av: chippe

Jag med!!

2011-10-24 @ 10:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0