Fönstergnäll

De ska sätta på några slags ytterfönster i alla lägenheter hos oss, så att energiförbrukningen minskar och föreningen kan spara pengar.

Så långt allt väl, förutom att jag kommer sakna de snygga 50-talshandtagen, luftventilerna och det bubbliga originalglaset.

Vi bostadsrättsinnehavare ska flytta alla saker i rummet minst två meter bort från fönsterna, så att de inte är i vägen. Detta är svårt i rum där man har möblerat så minutiöst noggrannt så att saker ska få plats i över huvud taget. Som arbetsrummet. Klockan sju i morse kom det två herrar och skulle arbeta.

Först och främst är klockan sju en konstig tid tycker jag. Då sitter ju folk och käkar frukost, vore det inte trevligare för alla om de kom vid klockan åtta? Så kunde man strunta i det här att byggarbetare ska börja tidigt, bara för ett tag. Sen börjar de med badrummet. En tisdagsmorgon. Det kan vara saker man behöver göra i badrummet innan man ska iväg till skola och jobb. Som... ja, duscha. Tvätta sig. Borsta tänderna. Till exempel. Logistiken är inte glasklar. Någon borde komma och styra upp det här.

Så jag kommer sent till skolan för jag kan inte duscha. Och O får sitta i sängen och arbeta. Och jag kommer få dammsuga hela stället tusen gånger eftersom de inte tar av sig skorna.

Varför tar de inte av sig skorna? Vad är problemet? Varför klampar de in med skor i min lägenhet klockan sju på morgonen?

Ja, lite gnällig är jag, det hör jag nu. Ska sluta genast.

Kommentarer
Postat av: Chippe

Typiskt att börja med badrummet, noll koll. Men sen blir det nog varmt och skönt, tror du inte det? Ska ni till stroa varuhuset idag kanske man kan be att få några matlådor köpta? Mina är helt slut!!

2011-10-04 @ 12:25:42
Postat av: Sydney

Hej liten, du far helt enkelt dusha och kaka innan de kommer...och satta up en arbetsplats i vardagsrummet



och skaffa sanna dara plast pasar som man hadde pa fotterna hos tandlakaren...och saga till..



Ursakta, skulle nu kunna ha dessa plastpasar pa fotterna, om inte, sa jag har ganska fina inne skor som ni kan fa lana...Rosa Lack Klack skor..



da satter de pa sig pasarna utan nagra issues...

2011-10-05 @ 00:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0