Hitlistan

Ikväll ska jag och se på när O spelar musik utklädd till papegoja. Det ska bli helt underbart faktiskt. Jag tror att han kommer passa väldigt bra som fjäderfä.

Jag mötte upp delar av fröken Julie-gänget i går kväll efter premiären. Jag kom lagom till allsången, jag drog genast igång "Jag vill bo i en svamp" av Electric Banana Band. Det blev en hit. EN HIT!

Det är alltså en kille i min klass som har regisserat en total remake av fröken Julie, signerad hans fästmö, som O och JJ har gjort musiken till. Det ska bli otroligt spännande att se.

Och ja, jag är fullt medveten om att både jag och O nu är äkta KULTURmänniskor. Jag vet inte vad det säger om oss och vår utveckling, men det känns lite som att ha hittat hem. Jag trivs bättre på fester där man sjunger allsång, spelar tablas och dricker fulöl för 15 kronor än där man sitter och äter hamburgare och ser på Champions League/dricker drinkar iförd högklackat.

För det mesta i alla fall. Någon gång ska jag anordna en fest där vi tittar på OS i galakläder. Jag tror att det kommer bli en hit.

EN HIT!

Kommentarer
Postat av: Sydney

hej, kan jag fa komma pa OS fest. Jag har en jattefin gala klanning, och glittrig scarf, men jag vill garna ha gympa dojorna pa



Vi kan titta pa champions leque ocksa...diversify..



Forovrig (I relation till fjaderfa Olle) sa jag till en kille "I'm not a fucking peacock", i fredags, da han sa att han tyckte att tjejer som jobbde inom finans skulle kla sig mer kvinnligt och farg glatt, for det var sa trakigt med alla graa kostymer...



kram kram M

2011-10-24 @ 00:00:35
Postat av: Chippe

Hur var det, bra?? Kultur är bra, men skit i baskern!

2011-10-24 @ 10:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0