Inget om inget

Jag älskar verkligen inredning och fina saker. Snålvattnet börjar rinna friskt vid synen av en läcker kopp, bord eller lampa. På riktigt. Undrar så hur det kan komma sig?

Vad i mina gener bestämmer att jag tycker om att fantisera om hur med stuckatur, fiskbensparkett och pärlspont? Och inte så att jag flyktigt drömmer om att få bo där, vilket jag ju vet aldrig kommer hända, utan jag planerar hur jag ska måla, tapetsera och inreda från hall till sovrum till källare. Egentligen behöver jag inte ens ha en plats för alla fina saker jag ser i affärer och tidningar. Jag tycker bara om att titta på dem, beundra.

En av mina absoluta favoritsaker att göra - här kommer ett skäms-moment - är att gå in på porslinsavdelningen på Åhléns och bara klappa, titta och sukta efter alla snygga tallrikar, koppar och fat. Villhavillhavillhacvillha.

Får inte den känslan av kläder, musik eller teknikprylar. Visst är det skoj med en ny telefon, men det går fanimej inte upp emot koppen jag köpte till mig själv på Designtorget för att fira mitt glada humör i onsdags.

Ja, undrar lite över det bara. Konstigt att jag undrar så mycket kring helt oviktiga saker när jag har fått skrivblockering också. Väldigt konstigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0