Därför är Pluras kök sämst på tv just nu/då/för alltid

Ja, jag har misskött bloggen.
 
Men det struntar vi i och går direkt på mina åsikter om Plura. Sveriges kanske mest överskattade artister/kändisar?
 
Jag och O försökte se tv-programmet "Pluras kök". Vi hade absolut inget för oss nån kväll och tänkte att ja, varför inte/don't knock it until you try it osv osv.
 
Det var alltså Plura, Tommy Körberg, Miss Li, Maria Andersson (Sahara Hotnights) och så skulle Måns Herngren tydligen vara med på ett hörn.
 
Det som händer är att Tommy Körberg och Plura blir astankade. Antagligen efter några timmars inspelning, men i programmet tar det kanske... amen jag vet inte, FEM sekunder kanske?
 
Vi frågade oss: Är det trevligt/kul/underhållande/spännande att se före detta stora artister bli fulla tillsammans?
 
Svaret är ju: NEJ. Det är fanimej inte underhållande att Körberg och Plura står och gaggar med sina kaggar och namedroppar om Keith Richards hit och vad de har knarkat dit.
 
Finns det någon som tycker att det är skoj? Tydligen, eftersom programmet gått flera säsonger.
 
Om man bortser från att det kanske då skulle vara kittlande för folk att se kändisar bli fulla och intima med varandra (precis som vi själva ju blir med VÅRA vänner, eller hur Göran?) så är programmet fel på så många plan.
 
Inte får man reda på nåt nytt eller intressant om Miss Li eller Maria Andersson och deras karriärer/drömmar/liv, vår "programledare" ställer inga frågor eller bryr sig på det hela taget inte ett skit om sina "gäster".
 
Och mitt i allt detta står en av Sveriges mest kompetenta regissörer och serverar mousserande vin. Som Körberg vägrar dricka, för att han är "så jävla kingig" när det gäller bubbel.
 
Av alla skitprogram som får fortsätta gå säsong efter säsong för att annonsörerna gillar det eftersom det skapar rubriker i kanalernas egna kvällstidningar så är "Pluras kök" ett av de värsta. Inte bara för att det helt saknar innehåll, utan för att om en sångerska som inte skrivit en låt på 30 år, stod med bar överkropp, söp och rökte och pratade om sig själv i en timme så skulle det inte bli något tv-program av det. Det skulle på sin höjd bli en korvätarrubrik och så var karriären död på riktigt.
 
Men inte med Plura. Han är ju "en legend". En legend? För att ha gjort vad?
 
Så hopplöst det känns att det kallas nyskapande tv att visa upp det som visats upp på varenda innekrog i Stockholm city sen Jesus var grabb. Och ja, detta inlägg kommer cirka ett år för sent, men det är mycket i livet som är för sent.
 
Jämlikheten i samhället till exempel.

Kommentarer
Postat av: chippe

skicka inlägget till tv-kanalen så kanske de lägger ner skiten!!

2012-09-28 @ 10:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0