Fyra år av överraskningar

Okej.
Trots att min rygg och nacke inte var att leka med under gårdagen, såg jag mycket fram emot att O skulle komma hem från skola och jobb. Vi skulle nämligen fira att vi varit ihop i fyra år med att laga en trerättersmiddag. Trodde jag.

O hade planerat annorlunda.

På morgonen får jag ett hemtelefon-SMS, ni vet när man skickar ett mess till ett hemnummer och så ringer det och så svarar man och en dataröst läser upp det. Rolig grej. I alla fall så säger datarösten att jag ska titta i balleringamuggen i bokhyllan. Där i låg ett litet, litet paket med en berlock. Från min O, en morgonpresent. Jag grät en liten skvätt över hur tur jag har som har en sån kompis som han.

Men överraskningarna var inte över där, vilket jag borde anat.

- Kom och möt mig vid t-centralen, sa han.
Jag lydde. Han kom med blomma och förklarade att vi skulle gå in på en klädesaffär för han skulle byta en mössa han köpt dagen innan. Han byter mössan och hämtar dessutom fram ett paket bakom disken. Tanken var att jag skulle ha jobbkläder och vilja byta om till något fint. Karln hade köpt en klänning åt mig!

- Nu ska vi äta, sa han.
Men var? Det var hemligt. Iväg på t-banan till St Eriksplan och Stockholms ENDA mexikanska restaurang. Inte bara att maten var god, men jag upptäckte att jag kan dricka Tequila igen, bara det är i form av en frozen margarita. Mm, fiskgryta.

- Vad ska vi göra nu då? sa jag.
- Om du vill gå på någon klubb har jag kollat upp två stycken, en man kan dansa på och en som är lite softare, men om du vill kan vi ju gå nånstans där man kan bada badkar och bara ta det lugnt...
Va?
Vi har inget badkar hemma.
- Vi ska inte sova hemma i natt, sa O.
Nähä... så ännu en överraskning alltså. Vi tar tvåan till Norrtull. Där ligger Stallmästaregården hotell, precis vid Hagaparkens början. Rummet var sjukt. Jag stod i flera minuter och memorerade inredningsdetaljerna. I badrummet bodde en spindel, perfekt för oss eftersom vi älskar spindlar och är vana vid att sova med dem nära nära. Självklart spenderade jag alltså min fredag med att dricka champagne (!!!) i ett badkar medans jag äter honungsmelon och mörk choklad. Jag säger då det.

Och att min lördag får börja med det bästa jag vet. Hotellfrukostar! Mmm... Melon, grapefrukt, nybakat bröd, kaffe som smakar te...mmm.
Nu sitter jag ju och jobbar, men att ha börjat dan på det sättet var fanimej inte fy skam! Så nu hurrar jag för O, han är det bästa som hänt mig sen min tatuering! Hurra, hurra, hurra, hurraaaaa!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ihihihi! GUUD va gulligt!

2008-11-29 @ 12:46:49
Postat av: Carina

Hurra!

2008-12-01 @ 22:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0