Smaka på Smasksnask

Igår var det Smask på Oscars. Skäms på alla som inte kom, skäms!

Självklart var O den finaste och bästa kompkillen och RÄTT LÅT VANN!

För er som inte vet, så är Smask alla svenska musikskolors schlager kontest (felstavat...). Varje låte måste innehålla en tonartsförändring och när publiken märker av det så måste det tjoas, applåderas och stampas. Gårdagens startfält var nog aningens svagare än tidigare år, men det var skoj ändå.

För den hemliga gästen var Alcazar, och jag skojar inte, de var roliga att se live. Det var en konstig känsla att busvissla till discodisco, men det gjorde jag. Högt.

Efter alla bidrag var klara skulle man gå ut och rösta genom att lägga sin lilla lapp i en låda. Lådorna hölls av deltagarna själva, det var ganska ångestladdat att knata förbi artisterna för att så synlig välja sin favorit. De som vann, det bisexuella pojkbandet 4Play, var så överlägsna att det var kö till deras låda...

Det är när man går på såna här shower som man märker att utstrålning nästan är det viktigaste. KMH:s elever är ju inte direkt dåliga på att sjunga, men det hjälps inte om man inte når fram och utanför scenkanten. Jaja, det var sköj.

idag skiner solen och jag har blåa bomullsbyxor och röda skor, kan livet se ljusare ut?

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh jag ville verkligen komma! Men jag ligger hemma med influensa :(

2009-04-01 @ 14:17:40
URL: http://minigan.blogg.se/
Postat av: London_Calling

vem rostade du pa...O eller de som var bast...

jag hadde rostat pa O, men jag ar inte sa bra pa musik sa jag hadde forutsatt att de var bast. For han ar den basta pa musik som jag vet i varje fall.

I dag ar det kallt har...sol och varmt i gar, och kallt och gratt idag, stackars Mamma...hon som vill ha sol

2009-04-03 @ 10:25:10
URL: http://www.giertta.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0