Yoga och första maj maj maj

Onsdag är yogadag på jobbet.

Jag älskar yoga. Om jag fick välja skulle jag göra yoga varje dag. Och jag får ju välja, så det ska jag göra från och med nästa vecka. Innan har jag gjort själv någon gång i veckan, men nu tusan. jag tänker mig varannan dag yoga, varannan dag Paulo Robertos träningskvartar.

Plus styrketräning och dans på jobbet.

Jag tänker som så, att så länge jag jobbar här och har tillgång till ett schysst gym för i princip inga pengar alls, då är det bara att köra. När arbetslösheten slår till, då blir det inte direkt prioritet att lägga pengar på gymkort tror jag.

Om en dryg vecka är det första maj, och det börjar bli dags att kolla vad man ska demonstrera för/emot. Förra året jobbade jag, handbollsfinaler, men detta år ska jag gå gå gå för min sak.
Vilken sak det nu än må bli.

Men saker jag skulle vilja gå och skrika några slagord för/emot är:
den IDIOTISKA nya skolpolitiken med ordningsbetyg, gymnasieval som ska göras i 14-årsåldern och Komvux som tas bort för att man ska se till att folk verkligen inte får en andra chans.
den bristande utvecklingen av infrastrukturen i Stockholm, vi har ett t-banenät som är 50 år gammalt och som skulle byggts ut för minst 15 år sen.
Större reglering för miljöpåverkan, alltså att kommuner och företag har lagar att följa för att förbättra vår miljö. 
Gratis kollektivtrafik i Stockholm så att fler ställer bilen hemma, för 700 spänn per person i månaden är mycket pengar för många familjer och miljön är viktig, ifall någon skulle glömt bort det.
Ipred- och FRA-lagarna ska förpassas till rymden med första bästa ryska färja!
Att LAS-förhandlingarna tas upp och att de faktiskt genomdriver en vettig arbetsmarknadslag, för vi kan faktiskt inte strutta runt utan fasta anställningar i tusen år till!
Pengar till sjukvården så att L, M och L kan få den hjälp de faktiskt  behöver för sina problem!

Och så glass på alla arbetsplatser på tisdagar, den onödigaste av alla dagar!

Slut på meddelandet.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0