Hjälp

Och vad gör Lovisa en ledig söndag?

Söker jobb såklart!

Det är inte helt lätt. Jag önskar att man slapp skriva det där jäkla personliga brevet utan bara komma direkt på intervju, jag presenterar mig bättre live än i skrift. Jag låter så tråkig i mina brev, inte ett dugg charmig. Och man kan inte gärna skriva "Hej, jag heter Lovisa Giertta, är 23 år och jäkligt charmig. Anställ mig, por favor".

Det går inte.

Kan ingen hjälpa mig?

Kommentarer
Postat av: Sunny_Sydney

Hej liten...va roligt en sondag...det ar svart att skriva personliga brev, framforallt i svergie nar de betyder natt. Har betyder de ingenting...man maste skriva dem anda. Andrew skriver mina, han ar mycket battre.Ibland kan det vara bra att outsourca sanna dar grejer

2009-08-31 @ 00:45:02
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/
Postat av: Storasyster K

Hej!

Vad sägs om att välja ett jobb så inte känns så jätte intressant och så skriva ett helt galet personligt brev som test. Jag läste häromdagen att vi i sverige tror att att personligt brev står för att det skall vara personligt.

Enligt den här rekryteraren skall man skippa allt personligt och använda en halv A-4:a till att bara beskriva varför man passar till jobbet, och varför tjänsten är rolig och företaget intressant och att man har läst på, typ "med era 20 000 läsare med intresse av motorsport så kan jag bidra med syn på ekologi och cyklar... ". Så bort med Hej, jag heter Kataria är 33 år och arbetar på blabla. Utan fram med mer i stilen "Hej, jag passar utmärkt för den här tjänsten med min bakrund som bla bla"... Lycka till!!!

2009-08-31 @ 07:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0