Personligt brev från idag

Jag har svårt att bestämma mig för vad som är tråkigast.
Att ha ett jobb som inte är särskilt roligt men mycket att göra, eller att ha för lite att göra på det jobb man har.

Helt plötsligt har jag nästan inget att göra nämligen, och det är inte särskilt inspirerande. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Och jag kan inte göra något vettigt, som att söka jobb, för min hjärna är helt slö och om jag skulle skriva ett personligt brev i detta state of mind, skulle det nog låta ungefär såhär:

Hejsan där!
Tjohej.
Jag heter Lovisa Giertta, är 23 år och vill väldigt väldigt väldigt gärna att ni anställer mig. Jag behöver egentligen ha någon särskild arbetsuppgift, jag vill bara komma dit och lära mig en massa grejer så att jag kan uppdatera mitt cv lite. Nä, så menar jag inte. Jag älskar att jobba. Men jag vill gärna göra något roligt och utvecklande och helt ärligt så känns inte det jobb som ni annonserade om så himlans skoj.
Men anställ mig som sagt gärna.
Och jag lovar, om jag bara får komma på intervju, då kommer jag charma strumporna av er.
Rätt av kommer de åka, tillbaka in i byrålådan, sen ska du och jag, kära personalansvarig, ha ett seriöst samtal om journalistik, för det saknar jag från skolan.
Nu vet jag att ni sökte en kassörska i en leksaksaffär, men jag är ju utbildad journalist, så jag tänker prata om det i alla fall. Och så kommer jag förbjuda ungarna att köpa könsstereotypa grejer om de inte har ett jävligt genuint intresse för dockor med stora ögon och för mycket smink eller pansarbilar som kan skjuta missiler samtidigt som det spelas gangster rapp ur pyttesmå högtalare.
Jag lämnar er med mitt motto:
Ta Lovisa, hon har rakt och rufisgt hår, ta henne!


Kommentarer
Postat av: Sunny_Sydney

Jag tycker det later som en valdigt intressant personligt brev. Jag hadde anstallt dig. Du kan komma och jobba i mitt smyckes imporium :-)...nu nar jag har salt ett smycket. Det var den vita parl ringen som jag salde..kramar Maria

2009-08-25 @ 01:08:47
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/
Postat av: Storasyster K

Jag hade ställt en följdfråga

Sammlar du på något?

Tror du att trädstammar kan vara drakar?Och sedan anställt dig direkt

2009-08-25 @ 08:34:40
Postat av: Sunny_Sydney

Om du gar pa Intervju i en leksaks butik sa kan du alltid foresla att de ska salja Imaginary Turtle Turtlesson, Han kommer med egen kalender..Foljade foljd fraga hag jag fragat pa en Interview.

Intervjuvaren sa..

-Do you have any questions for me?

-Yes, Do you go to the gym?fraga mig inte varfor, it seemed like a great idea at the time2009-08-25 @ 09:12:09
URL: http://gierttajewellery.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0