Ou est le snö?

Inne i stan är det mycket människor, mina vänner. Har folk inget jobb? Nej just det, arbetslösheten är skyhög och deltidsarbetarna är många, självklart är det proppat på Plattan då.

Själv var jag inne på NK av en och en annan anledning och bara för att tjejen i kassan också hade namnsdag idag sa jag ja till ett NK-bonuskort. Hur ofta handlar jag där? Max en gång om året. Tänk vad lite fina grejer och leenden kan få en att göra dumma saker.


När jag satt på tunnelbanan i min McGyver-frisyr som jag försökte dölja med en sjal, lade jag märke till hur fantastiskt stylade och snygga alla småtjejer är. De i högstadiet och gymnasiet, god damn alltså, de har verkligen stussat upp sig.


- Alla ser ut som Elin Kling, sjöng jag för mig själv, utan att märka att det hördes.


Arga blickar på mig. Men när de såg att jag var en McGyver look a like orkade de inte bry sig om mina oförskämdheter. Låt tanten vara, tänkte de. Hon är nog arbetslös.


De hade bara nästan rätt!


Alla ser ut som Elin Kling är alltså dagens sanning. Dagens ljug är att många röda rönnbär på hösten betyder en vit vinter. Det var toktjockt med rönnbär i höstas, men vart fasiken är snön grabbar.


VAR ÄR SNÖN?

Kommentarer
Postat av: Sunny_Sydney

Hej liten...jag var tcungen att googla elin kling..



undra om hon pratar klingon..det ar inte bara svenska tjejer som ser ut som hon.



hela surrey hills dar jag bor ser precis ut som hon..roligt va...



International style

2009-12-10 @ 03:37:43
Postat av: martin b

Ack du oerfarna. Ända sedan du var ett lindebarn har vintrarna, med några få undantag, alltid börjat efter juul!!! SÅ har det varit de senaste 30 åren (innan dessa hade jag något som liknaade barndom å då har man 0 koll)och så blir det nog i år igen. Det har inte varir många vita jular sean jag fick barn (1976).M

2009-12-10 @ 08:02:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0