Mästarnas mästare är bäst på TV just nu

Tydligen skyller Kanal 5 de dåliga tittarsiffrorna för Linda Rosingprogrammet på att alla andra kanaler sände Daniel-och-Vickan-ska-gifta-sig-special. Tror inte det va.

Anledningen till att det är dåliga tittarsiffror är att ingen är intresserad av att se ett så pinsamt upplägg med en så pinsam tagline och en så pinsam huvudkaraktär och tre så pinsamma bikaraktärer.

Nä, jag har hittat mitt favoritprogram för alltid: Mästarnas mästare på SVT.
Herre min je, varför har ingen sagt att det är det bästa SVT har producerat någonsin? Det som är mest intressant med idrott, idrottsmännen och kvinnorna själva och deras enorma vinnarmentalitet och psykologiska styrka, det ägnar programmet sig åt 45 minuter varje tisdag. Helt genialt. Jag kunde inte slita mig därifrån trots att det fanns ett kök att städa.

I didn't care för Pelle Fosshaug visade sig vara djurvän, Malin Moström en riktig tjurskalle och Per Elofsson en retsticka som alla ville slå. Det var som stjärnorna på slottet fast med en tävlingsnerv och utan divor och larvpottor. Nä, så jäkla bra. Ett program som jag säkert är ensam om att älska, men det gör inget, mer för mig ha ha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

nej jag älskar också det! :)

2009-02-25 @ 15:56:24
Postat av: Matte

Rosings program är pinsamt.

Mästernas mästare hade kunnat varit ännu lite bättre med en bättre programledare och framförallt lite bättre gamla "stjärnor". Malin Moström, Peja Lindholm, Anders Gärderud. Kom igen, helt profillöst. Var är Stenmark, Borg, Magda och Svan?

2009-02-25 @ 22:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0