Handbolls-VM hurra!

Jo.
Det pågår ju ett handbolls-VM i Split, Kroatien. För alla som missat det: Stackars er!

Sveriges spel är så här långt stundom fenomenalt. Det är VM alldeles för sällan. Handboll är och förblir den ultimata sporten och det är en skam (SKAM!) att svensk idrottsmedia inte uppmärksammar den mer under "serielunken".

Nu är det alltså dags att lära känna det nya landslaget, nya oprövade målvakter, nya spännande spelkombinationer och nya imponerande förbundskaptener. Jag snubblade även över den här bloggen, Grimman på DN skriver från plats och ja, vad ska man säga. Sportjournalister i Sverige önskar de kunde som han, men det kan de inte.

Jag önskar att jag hade kvar mer handbollskompisar så att vi kunde göra som med fotbolls-VM, dricka öl och titta på matchen ihop, skrika och ha det bra. Men icke. Kultur- och hälsomänniskor hela bunten, men inte ett handbollsdfan så långt ögat kan nå. Kanske finns det en facebookgrupp för såna som mig...

Kommentarer
Postat av: lillebror

Jag vill!!! Jag vill titta på fotboll, dricka öl och skrika på tvn!

2009-01-21 @ 10:36:21
Postat av: Lovis

Lillebror, jag ville ju titta på HANDBOLL!!!

2009-01-21 @ 11:32:40
Postat av: lillebror

Jag menade HANDBOLL!!!!! Jag vill väl inte kolla på fotboll heller, det är ju skittrist:)

2009-01-22 @ 07:29:16
Postat av: chippe

Hej

handboll var underbart, skitlessen att jag missade Sveriges sista mathcer, men oj vad finalen var tuff!!Vad jag avskyr dock är att eftersnacket går på webben i nyhetskanalen och inte i tv. Det är ju vansinnigt.

2009-02-04 @ 09:41:24
URL: http://www.aftonbladet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0