Hjälp oss att bygga *blink blink*

I dag har solen bestämt sig för att komma fram. Egentligen tror jag mest att det är för att retas. Den skymtar precis ovanför Handelsbankens kontor, men lastbilarna från Värtan nedanför mitt fönster åker i skugga.

I går var det mysigt hos T ute i Solna Stad. Mycket sparkly sparkly, vilket alltid är trevligt en tisdagkväll. Hon hade slagit på stort och det var väldigt mysigt.

När jag skom hem efter en gudsförjäten tunnelbaneresa stod det ungefär hundra miljarder kartonger och stålbackar i mitt hem. Garderoben hade kommit.

The garderob. Som jag väntat på i ¨två år! Äntligen ska kläderna bort från hallen och in i sovrummet så att jag slipper springa som en naken tätting mellan rummen på mornarna. Men det har tyvärr uppstått ännu ett problem. O kan ju inte lyfta och bära grejer, han är lite för klen, och min lillebror kan inte hjälpa till för han ska ha möte med palestinier ute på Bommers. Och jag började fundera: Har jag någon annan stark kompis som vill hjälpa till att bygga Ikea i helgen? Jag annonserar nu efter någon som kan komma hem till oss och lyfta lite med mig i utbyte mot lunch/middag eller både och. Snälla? Jag kan erbjuda mig att springa runt naken om det skulle göra någon skillnad. Eller lova att absolut inte göra det, vilket kanske är än mer lockande.

Om svar anbedes: Snarast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0