Jag betyder det jag ska göra

Jag har jobbat hårt idag. Det har varit hårt att jobba idag, för jag har ont och är trött. Det har hjälpt att jag lyssnar på Petra Medes sommarprogram, hon är fasiken en idol.

Nu har jag haft mig en liten surfpaus och jag hittade detta om mitt namn:

"Kvinnonamnet Lovisa är en försvenskad form av Louise och har sitt ursprung i namnet Ludvig och har använts som dopnamn i Sverige sedan 1600-talet. Lovisa är en kvinna med stil, skönhet, värdighet och en förbluffande naturlig elegans. Som livspartner väljer hon en utpräglad gentleman - även om den sorten blir allt sällsyntare. Det fick en plats i almanackan på 1750-talet närkung Adolf Fredrik gifte sig med Lovisa Ulrika av Preussen.

Namnet Lovisa har haft en kraftig uppgång under 1980- och 1990-talet, men har sedan börjat vända neråt igen.Den 31 december 2006 fanns det totalt 27 650 personer i Sverige med namnet Lovisa, varav 8 762 med det som tilltalsnamn.Lovisa har namnsdag 25 augusti.Lovisa betyder kämpe. "

Lovisa betyder kämpe, det är något att tänka på nu när arbetslösheten obönhörligt kryper närmre, ryggen smärtar och solen lyser med sin frånvaro. (haha...). Mitt namn BETYDER kämpa. Jag har helt enkelt inget val.

Kommentarer
Postat av: chippe

Min skrutta du tror väl inte att ditt namn är valt på måfå? Ronjas mamma, min mamma och så denna namnförklaring; det är självklart att du ska vara Lovisa, ingen annan!!!Du kommer att kämpa dig fram väl i livet, det vet vi alla som känner och älskar dig.

2009-08-02 @ 20:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0