Marias kommentar blir inlägg

Maria, din kommentar förtjänar att lyftas upp som ett eget inlägg:
"Jag förstår faktiskt inte varför folk alltid envisas med att ta upp sin långa erfarenhet inom ett yrke som någon slags veto i debatten. Det är inget argument!

Erfarenhet kan vara väldigt bra. Men som dotter till någon som också haft mer än 30 års erfarenhet av läraryrket (om vi nu ska peka på det) kan det också vara ytterst dåligt.

Veteraner inom alla yrken har en tendens att vara rädda för förändring och sitta på någon slags apatisk "låter dagarna gå" inställning. (Som kommentaren också löd: "Nu försöker de bara hålla ut till pensionen " Detta är knappast utvecklande och givande för eleverna i detta fall. Verkligen inte för systemet i sig.

Ett par fräscha nya ögon och en hunger och glöd för sitt yrke kan ge måga nya perspektiv. Det är oftast i de nyexade som min kära far ser det genuina intresset för barnen, ett öra för vad barnen faktiskt själva vill och kämparglöden att få en fungerande situation.

Tid är i detta fall inget annat än tid.
Min far har som sagt också varit lärare i över 30 år och han avskyr Jan Björklund som pesten. Ett riktigt argument, tack!"

Kunde inte hålla med dig mer!

Kommentarer
Postat av: Maria

:)

2009-07-09 @ 15:49:48
URL: http://minigan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0