Hårkommentar

"Jag trodde att du var naturligt sådär blond som du var förut. Därför tänkte jag, när du färgat det mörkt, att det var synd eftersom du var så snygg i din naturliga hårfärg".

Är det det första man vill höra när man kommer till jobbet?

Nej.

Är det det första som sägs till dig på någon annan arbetsplats än här?

Nej.

Tycker jag att det är roligt?

Ja, faktiskt, väldigt roligt!

Kommentarer
Postat av: Sydney

Hej Liten



de marker att du har en ny frisyr i varje fall. Nar jag jobbade i london sa hadde jag kunnat komma in med rakad skalle utan att nan skulle markt det :-). Har sa har jag fatt manga kommentarer. De flesta positiva, men manga ar forvanade och tror att detta ar ett stort avsteg fran hur jag ser ut i vanliga fall. Det ar lustigt vilket intryck man gor med kort blont har..kramar M

2009-10-08 @ 00:46:51
Postat av: Storasyster K

På bilderna ser du supersnygg ut i mörkt. Om du är super snygg nu, så kanske personen menade att den tyckte att du var super-mega-extra-snygg i blont. Jag vet inte, men jag gissar att det var en kille som sa det där till dig, och då skall du nog precis som min smarta lilla syster Syndey sa - se det som en komplimang att han såg att du bytt färg.

2009-10-09 @ 09:30:26
Postat av: Chippe

Tror detsamma men man blir inte glad. Själv färgade jag ögonbrynen igår, plockade bort stora delar av dem och ser ut som en ryska...inte bra!!

2009-10-09 @ 11:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0