Länk till lägenheten

På begäran, här är en länk till MIN lägenhet
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/532283

Åh, jag vill så gärna bo där...

Kommer ni och hälsar på oss om vi flyttar två stationer bort? Det är ju det enda, att vi kommer lite längre bort från alla. Förutom de underbara människorna som bor i Enskededalen.

Jag gillar den här grejen med att man droppar förbi varandra med kort varsel. Det behöver inte vara dammsuget och fejjat, bara lite té och snack. Och kanske blir det mindre sådant om man bor i Kärrtorp. Förhoppningsvis inte.

Planen är att jag ska vara så pass bra i kroppen till typ februari att jag kan börja spela lite tennis då. Och då finns ju en tennishall precis runt hörnet. Då kan jag ha alla mina kompisar som elever! Och lära er hur man slår grymma forehands och attackslag och lära ut serveteknik genom att tvinga er att kasta bollar över nät och hur man avslutar ett slag genom att blåsa av sand från armbågen. Kom alla mina små kycklingar, mamma ska lära er "den vita sporten"!

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag vet inte vad det är, men lägenheten känns faktiskt väldigt ER.



Men du det här med tennis! Sikta högt men ta det försiktigt (!) Du kan göra allt om du tillåter dig att ta små trevande steg framåt, istället för ett jätte kliv framåt och sedan åtta bakåt.. :/

2009-10-27 @ 12:05:15
URL: http://minigan.blogg.se/
Postat av: martin b

Va fin den är!!! Jag blir alldeles varm & hoppfull!Den skulle passa perfekt!!

Ppp M

2009-10-28 @ 09:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0