Måste hinna med hösten

Sitter på Radiosportens redaktion hela denna söndag. Sämre saker kan man göra. Säkert bättre också.

Den närmsta tiden kommer jag att jobba mestadels kvällar, vilket gör att mina dagar blir helt tomma. Vad ska man göra då egentligen?

Jag kan ju städa och sortera lite lådor. Jag kan försöka planera in en dag då vi äntligen ska tapetsera vår jävla hall. Jag kan hålla koll på arbetsmarknaden.

Men sen då?

Skriva en bok, revolution? Läsa väldigt mycket böcker är väl givet. Jag tror ändå att den här hösten kan bli mysig. Igår stod det i alla fall klart att det ska bli en kulturhöst.

Massa bra konserter, gärna lite billigare grejer också, museum, utställningar. Ska ut och upptäcka min stad lite kanske?

Fast det blir väl med hösten som med sommaren. Den flyger förbi så snabbt utan att man hunnit göra något av det man bestämt att man ville. Var jag till exempel på rundvandring på Skogskyrkogården i somras som jag lovade mig själv? Nej. Genomförde jag någon av mina sommarlöften? Jag hann inte, får det heta. Äsch.

Den här hösten SKA jag göra kulturgrejer, vare sig jag hinner det eller inte.

Kommentarer
Postat av: Chippe

Jag tror du kommer göra massor med kultursaker. Och jobba. Så tror jag du kommer skriva minst en bok i alla fall. Och fika mycket med din moder.

2009-09-28 @ 16:59:44
Postat av: Chippe

Halloj vill ha nya blogginlägg!!!

2009-10-01 @ 13:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0